keskiviikko 4. toukokuuta 2016

4.5. Miksi ei ole helatorstaisuklaata?

 photo 6be8ab3a-4daf-4c24-b0b9-d7ac130c68d2_zpsq6vmhbob.jpg

Emme ole asiantuntijoita, mutta äkkiseltään meistä tuntuu siltä, että helatorstai ei ole saanut ansaitsemaansa arvostusta yhtään missään. Lehdet eivät  täyty ruokaohjeista, blogeissa ei esitellä helatorstaiverhoja, lapset eivät askartele helatorstaimöhkiäisiä eikä kaupasta saa edes helatorstaisuklaata! Muutenkin tuntuu siltä, että koko arkipyhä yritetään väkisin vaimentaa olemattomaksi.

Arvoisat kauppiaan ja markkinamiehet. Tässä teille markkinarako, kokonainen vailla omaa tuotettaan oleva kulutusjuhlaksi sopiva päivä. Pääsiäinen on jo mukavasti saatu kaupallistettua, juhannus on yhtä syömisen juhlaa ja joulu alkaa jo lokakuussa, mutta helatorstai on vielä pelkkä yksittäinen vapaapäivä ilman pakollista rihkamaa. Äkkiä keksimään kaikenlaisia turhia hankintoja, joita ilman ei yksinkertaisesti voi olla.

Me emme keksi mitään turhaa, me vain kainosti ehdotamme, että wienernougat voisi olla huomisen pyhäpäivän virallinen suklaa. Se on riittävän arvokkaanoloista nautittavaa iäkkäämmillekin ihmisille ja se voittaisi makutesteissä mennen tullen minkä tahansa ulkomaalaisen kaakaosekoituksen. Näin helatorstain tienoilla emme panisi lainkaan pahaksemme, jos saisimme maanlaajuisesti ostaa tätä suklaata reilulla alennuksella. Tämä siis vihjeeksi niille, jotka jo miettivät ensi vuoden markkinointikampanjoita.

Vaatepuolella yritämme sulautua vintin portaiden väriin. Pirjolla on kukallinen joustofroteemekko ja Purjolla puolestaan haalari, jonka isoon etutaskuun mahtuu ainakin neljä wienernougatia. Kokeiltu on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti