torstai 13. joulukuuta 2018

13.12. Posti uusii palvelujaan


Kaikkein uusin Postin palvelu on sellainen, jossa meille lähetetty paketti viedäänkin johonkin muuhun postitoimipaikkaan kuin siihen lähimpään ja tutuimpaan. Valitaan vielä sellainen asiointiposti, joka on avoinna mahdollisimman lyhyen aikaa ja joka on niin kaukana, että sieltä ei saa pakettia kotiinsa edes maksullisella kotiinkuljetuksella. Kun asiasta reklamoi Postia kysyen, että oikeastiko meidän pitää noutaa se paketti kauempaa kuin se on lähetetty, niin postin lämminhenkinen vastaus on, että näin joulunaikaan paketti saatetaan toimittaa noudettavaksi myös muualle kuin lähipostiin, mutta ei koskaan yli 50 km matkan päähän. Paitsi ehkä Lapissa. 

Kaukana ovat ne auvoisat ajat, kun sai käsiinsä pakettikortin ja saattoi mennä postitoimipaikasta lähetystä noutamaan. Nyt Posti todella tuntuu arpovan, minne paketit vie ja sitten kiusallaan tuumaa, että jos et viikossa omaasi nouda, niin se on sitten voi-voi. Kuitenkin paketin lähettäjä on maksanut postimaksun siitä, että lähetys menee mahdollisimman lähelle osoitekortissa lukevaa vastaanottajaa eikä suinkaan jonnekin postiauton kuljettajaa sillä hetkellä miellyttävään määränpäähän.

Tuohtumuksen syvimmällä hetkellä valitsimme nämä suunnilleen haalean oliivinvihreän sävyiset asut, jotka on taas kerran ommeltu jonkun toisen ompelutöiden jämäpaloista. Meille nämä kelpaavat vallan mainiosti.

1 kommentti:

  1. No kun ne lähimmät postit on jotain kämäsiä kioskeja, joilla ei ole edes tiloja varastoida niitä paketteja...

    VastaaPoista