maanantai 10. tammikuuta 2022

10.1. Hirmupakkanen kurittaa koko maata

 

Ja höpsis koko otsikko! Talvi on vallan parhaimmillaan, pulkkamäki loistavassa kunnossa ja meillä kepeänkeväinen mieli, koska aurinkokin aikoo tänään näyttäytyä. Kivijalkaa hytisyttävistä pakkasista ei ole  tietoakaan ja hyvä niin, nyt on aika nauttia lumesta.

Kaikki pihapuut ovat höttöisen lumen peitossa ja meistä näkymä muistuttaa kirsikankukkia. Näissä puseroissakin on jotain vastaavaa, vaikka todennäköisesti joku valistunut lukija kohta hoksaa, että pandat tuskin telmivät kirsikkapuissa tai että aika riutunut on se puu, jonka oksalla Purjon puseron sininen lintu visertää. Kyse ei olekaan tieteellisistä faktoista, vaan tunnelmasta! Talven selkä on taitettu - ruts - ja nyt voidaan positiivisin odotuksin katsoa eteenpäin. 

PS. kuva ei tee oikeutta Purjon housuille, niissä on somat hiuslaskokset polvista alaspäin. Ja kannattaa vilkaista Pirjon puseroa kahdesti, se on tuollainen ylipitkä tunika, jollaisia nyt näkee vähän kaikkialla. Kuka väitti, että meillä ei olisi mitään käsitystä muodista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti