keskiviikko 10. lokakuuta 2012

10.10. Olemme sanattomia

uikkari1010

Vallitsevan vedenpaisumuksen kunniaksi olemme uima-asuissa. Harkitsimme puolivakavissamme, että pulahdamme kuraveteen yhdessä pellolle ilmestyneeseen lammikkoon saapuneiden joutsenten kanssa, mutta sitten päätimme pysytellä kaukana mahdollisista salmonellavirityksistä. Niin, muuttohanhia seurasivat joutsenet, jotka kaula kenossa lipuvat pellon pinnassa sen näköisinä kuin nousuvesi olisi täysin normaalia aina lokakuussa Lisäksi pihapiiristä jo kesällä kaikonneet naakat ovat palanneet sulosointuineen, joten maailmamme on hyvin lintuinen.

Sanattomia olemme siksi, että meillä ei ole oikeastaan mitään sanottavaa. Emme jaksa ottaa kantaa siihen, että Stockmannin nettikauppa meni nurin Hullujen päivien takia. Asia ei meitä koskettanut, emme aikoneet ostaa mitään, mutta heti kun saimme tästä tietää, valtasi meidät vallan hillitön himo käydä kokeilemassa, josko sinne verkkopuotiin pääsisimme. Emme päässeet ja hyvä niin, olisimme voineet epähuomiossa ostaa vaikka kaulahuivin.

Emme jaksa ottaa kantaa siihenkään, että Risto-Matti Ratia tepasteli itsensä Tanssii tähtien kanssa -kisassa jatkoon. Meidän mielestämme hän osoitti huonoa makua astellessaan epätahtisesti samban, rumban tai minkälie askelin. Eikä meitä kiinnosta BB-talokaan, jota muuten emme ole seuranneet lainkaan. Siksi tyydymme esittelemää näitä uimapukujamme, joista niistäkään ei ole mitään sanottavaa. Trikoota ovat, ja jos menemme veteen, niin tulevat likomäriksi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti