sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

18.6. Nettipimento

 photo 72cfdf27-744b-4594-a4df-92b8c8d2f8f2_zpsk8go6mcy.jpg

Olemme viettäneet kuukauden verran melkoisessa nettipimennossa. DNA:n teoriassa 50 Mbps:n yhteys on supistunut 0,23 Mbps:n kokoiseksi eli hurjan pikkuruiseksi. Vikaa ei ole palveluntarjoajassa, ei laitteissa, joten kuulemma vika on käyttäjässä. Ihan emme tiedä, että miten, mutta nähtävästi pitää vältellä niin liikkuvaa kuvaa kuin ääntäkin. Maksun DNA kyllä ottaa sen mukaan, mitä sopimuksessa on luvattu, vaikka nettikaista on kavennettu niin pieneksi, ettei sellaista uskoisi edes olevan olemassa. Kuluttajana sitä on aika surkeassa asemassa, kun sama taho sekä laskuttaa, kertoo yhteyden olevan kunnossa että vastaa laitteista. Turha yrittää inistä, että netti ei pelitä, kun vastapuoli toteaa, että ei ole mitään vikoja. 

Kummallisesti tämä tiedonkulku ryhtyi takkuamaan siinä vaiheessa, kun irtisanoimme DNA tv:n sopimuksen. Näin teimme siksi, että meillä ei ole aikaa moista tuijotella ja toiseksi pätkiksi pahnavoituva elokuva ei ilahduttanut katsojaa lainkaan. Kun tuon palvelun lisämaksu lakkasi, supistui myös nettiyhteys olemattomaksi. Nähtävästi kunnon yhteyden saa vain maksamalla itsensä kipeäksi, perusmaksulla tarjotaan pelkkää "asiakas on aina väärässä" -mantraa. 

Olemme vihaisia eivätkä edes tähtiset trikooasut auta mieltämme piristämään. Todennäköisesti tämänkin postauksen lähettämiseen menee ainakin 20 minuuttia. DNA - mainio palvelu viihtymiseen ja työntekoon, kunhan sinulla on päivässä ainakin 48 tuntia aikaa odotella.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti