lauantai 27. tammikuuta 2018

27.1. Jotkut ideat eivät ole hyviä


Esimerkkinä ei nyt niin kovin kaksisista ideoista esittelemme tällä kertaa nämä jotensakin 70-lukuvaikutteiset hörhellykset. Näistä piti tulla sellaiset kepeät ja samalla pikkuisen juhlavat asut, mutta lopputulos on lähellä sekametelisoppaa. On kukalliset trikoohousut, on brodyyrikangasta, on pallonauhaa, on röyhelöä. Jopa kädentiet piti mennä kuminauhalla röyhelöittämään, jotta lopputulos olisi ... runsas?

Toisaalta näiden ompelemisen ja etenkin esittelemisen jälkeen ymmärtää taas hyvin sitä onnetonta, joka jossain hikipajassa väsää rumia vaatteita vain siksi, että joku suunnittelija on saanut päähänsä, että nyt halutaan juuri tätä.  Äkkiseltään se suunnittelijakaan ei keksi, että kuka haluaisi, mutta kuningasidea täytyy toteuttaa ja pian. Sitten se lopputulos muistuttaa jotain tällaista eli periaatteessa OK, mutta kuka kumma ja missä ihmeessä kehtaa julkisesti esiintyä tämmöisissä. 

Vielä joskus perustamme rumien vaatteiden vastustuskomitean. Näiden kanssa me tosin olemme ongelmissa, koska emme osaa päättää, että ovatko nämä yksinomaan rumia vai ainoastaan liikaa. Onneksi omaan vaatekaappiinsa saa säilöä ihan mitä haluaa, joten seuraavan kerran nämä otetaan esille, jos joku järjestää 70's partyn. Ehdottomasti ei kovin pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti