maanantai 14. toukokuuta 2018

14.5. Automme ottaa kontaktia englanniksi


Tänään automme ilmoitti, että kattopalkissa on vikaa. Koska hän osaa vain englantia, niin käännös on omamme. Huolestuimme aika lailla, koska kattopalkitonta autoa ei ole mukava ajaa, sillä ymmärryksemme mukaan katto painuu silloin ikävästi kasaan. Onneksi olimme aika lähellä merkkihuoltamoa ja saatoimme mennä sinne kysymään, ovatko päivämme auton kanssa luetut.

Saimme apua ja lohdun sanoja. Oikeastaan dibbed beam bulb fault tarkoitti, että lampun polttimo on irtisanonut sopimuksensa. Aurinkoisena kesäpäivänä sitä tuskin huomaa, joten huokaisimme helpotuksesta ja mietimme, miksi juuri tällä kertaa tuli moinen ilmoitus, sillä polttimoita on tuhoutunut tämän tästä eikä auto ole aikaisemmin yhtään vilkutellut näyttötauluaan. Vaikka valoitta ei saa ajaa, niin päätimme varata ajan vaihtoon vasta huomiselle.

Ajoimme kotiin ja laitoimme tälläiset trikoouimapuvut, joissa on päivään sopien kuumailmapalloja. 

1 kommentti:

  1. P&P:llä taitaa olla melkoisen täyteläinen vaatekaappi. :) Vai ovatko sitten jonkin vaatefirman malleja, että vain kierrättävät ja esittelevät uusia tuotteita. Kovasti jaksavat myös pohdiskella elämänmenoa ja ratkoa ongelmia. :)

    VastaaPoista