torstai 16. heinäkuuta 2020

16.7. Varautuminen helteisiin alkoi juuri nyt!





Meterologien helleuhkailut ovat taas alkaneet eli sääkartat hehkuvat punaisina ja tiedossa on trooppisia öitä. Vaikka emme ylimääräisestä lämmöstä välitä, niin vaihteeksi on vallan lystiä juoksennella ympäriinsä uimapuvuissa. Tai siis se on lystiä tasan tarkkaan siihen asti, kunnes pihassa päivystävät verenhimoiset hyttyset, paarmat ja muut saalistajaeläimet huomaavat, että olemme vapaata riistaa.

Paarmat ovat tänä vuonna erityisen ärhäköitä ja isoja. Vaikuttaa siltä, että leuto talvi teki niille vain hyvää, koska melkein menisimme vannomaan, että ne ovat yhdessä vuodessa tuplanneet kokonsa ja samalla myös terävien hampaittensa (?) lohkaisuvoiman. Kun nykypaarma puraisee, niin samalla lähtee melkein puoli kiloa läskiä mukana. Saattaa olla, että pikkuisen liioittelemme, mutta sellaiselta paarmahyökkäys tuntuu! 

Näissä uimapuvuissa ei ole mitään muuta yhdistävää tekijää kuin keltaiset tereet. Pirjo halusi isoja kuvioita, Purjo pieniä. Pirjo halusi kukkia, Purjo ei missään nimessä mitään paikalleenjähmettynyttä. Pirjo halusi selkeyttä, Purjo menoa ja meininkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti