sunnuntai 27. marraskuuta 2016

27.11. Tyly todellisuus

 photo 32cb425d-14d3-430e-84d9-7c8e356e949d_zpsv9g67ivn.jpg

Varoitus: seuraava kuvamateriaali saattaa aiheuttaa herkimmissä blogimme lukijoissa ahdistusta, pahaa mieltä ja suoranaista kauhua. Toivomme, että mahdolliset alaikäiset katselijamme laittavat kädet silmien eteen ja sivuuttavat tämän postauksen kokonaan. Emme halua, että näette painajaisia ja kärsitte mediavälitteisestä sokerihumalasta. Paljastamme asian, joka on monen eri tahon tiedossa, mutta josta sekä eduskunta että vaihtuvat hallitukset ovat vaienneet jo monia vuosia.

Kyseessä on salainen kuvapari, jonka ensimmäinen kuva kertoo virallisesta todellisuudesta. Tälläisena halutaan nähdä pääosin vihreisiin asuihin pukeutuneista nuorista miehistä koostuvan ryhmittymän ruoka-aineympyrä. Erilaisia mössöjä, joissa on runsaasti E-alkuisia aineita ja toissavuonna henkensä heittäneiden eläinten jäämistöä. Maukasta, esteettisesti ruokahalua herättävää, terveellistä ja ravitsemuksellisesti juuri oikeanlaista sisältäen kaikki tarvittavat kalorit. Nopea valmistaa eikä haittaa, vaikka tätä ei ennättäisi syömään, koska maistuu lämpimänä ja kylmänä samanlaiselta.

 photo 9e77df6d-9947-4d5c-9515-9abd4038c209_zpsgyebwrb1.jpg

Todellisuudessa hengissäselviämisen mahdollistaa kutakuinkin tämäntapainen kokonaisuus. Ei mitään ravitsemusterapeuttien hyväksymää, ei ehdottomasti lämmitettävää, ei oikeastaan edes terveellistä. Mutta toisin kuin edellisen kuvan tuotteet, nämä maistuvat hyvältä ja lohduttavat hiukan siinä vaiheessa, kun telttaan sataa sisään viidettä päivää eikä edes kuljettajille ole suotu kuuden tunnin yhtenäisiä unia.

  photo de85a15f-f56a-47e0-a695-7827e05f81c8_zpsdjjsw1xa.jpg

Silkasta solidaarisuudesta puimme päällemme eläinkuvioisia asuja. Metsässä ei tähän aikaan vuodessa enää pitäisi kohdata siilejä tai karhuja, ne ovat nukkumassa hyvinansaittuja talviuniaan toisin kuin ne, jotka kaivavat repustaan energiapatukan miettien, pitääkö oikeasti pärjätä kolme vuorokautta ilman unta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti