keskiviikko 16. elokuuta 2017

16.8. Kimalletaan nyt sitten kunnolla eli Pirjo ja Purjo Bond-tyttöinä


Kuvien kanssa on vielä hieman säätämistä, koska emme ole kaikista lupauksista huolimatta vaivautuneet opettelemaan mitään uutta kuvankäsittelyn jalolla saralla. Olemme siis väriltämme oransseja ja jotenkin häilyväisiä, vaikka painoimme sellaista nappia, jossa luki että tarkenna. Olennaisin tästä kuitenkin välittynee eli olemme Jari Sillanpään syntymäpäivän kunniaksi etsineet kaapista ne kaikkein juhlavimmat mekot. (Ei vaiskaan, valehtelimme niin että melkein hävettää, kunhan etsimme esiteltäväksi jotain sellaista, minkä näkeminen ilahduttaa). 

Näissä mekoissa ei ole säästelty mitään! On satiinia, kimallepainettua sifonkia, hopeanväristä paljettinauhaa, satiininauhaa, monikerroksisia alushameita - kaikkea löytyy ja vähän kuin pisteenä iin päälle helman ympärysmitta lähenee metriä. Se on aika paljon se kun ajattelee, että olemme itse 43 cm mittaisia.

Asetumme vielä tänä iltana kotikatsomoon seuraamaan agentti 007:n seikkailuja. Olemme paremmin ja todennäköisesti myös enemmän pukeutuneita kuin ne vastanäyttelijöiksi kutsutut henkilöt, joiden tehtävänä on somistaa elokuvaa James Bondin räjäytellessä, ammuskellessa ja hypellessä vaarallisesti kaikenlaisen autoilla toilailun ja lentelemisen ohessa. Tästä tulee oikein mukava ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti