lauantai 1. helmikuuta 2020

1.2. Ei talvea vieläkään


Olemme Suomen lumettomalla puolella, joten tänäänkään ei hiutaleita hippunut kuin näytösluonteisesti. Emme varsinaisesti ole ahdistuneita koko asiasta, mutta olisihan se lystiä, jos edes yksi lumiukko saataisiin aikaiseksi ennen kevättä. 

Sääsatelliiteista meillä ei ole koskaan ollut ainuttakaan asua, mutta ehkä nämä kuumailmapalloilla kuvitetut trikoopaidat voivat toimia korvaavina vaatteina. Vähitellen kuitenkin toivoisi, että sääennusteet osuisivat hieman paremmin kohdalleen eikä joka päivälle luvattaisi lunta ja pientä pakkasta, kun kumpaakaan ei kuitenkaan kohdata.

 

2 kommenttia:

  1. Hei vain! Mukava huomata, että teiltä ei ole asut loppuneet, vaikka vuosikymmenkin pääsi vaihtumaan. Ostinpa minäkin ompelukoneen Torista, mutta valitettavasti joulupukki ei tuonut ompelusaksia. Ehkä pitäisi ostaa sellainen hurja rullaleikkuri, joka YouTubeen ompeluvideoita tekevillä tyypeillä on!

    En muista, koska viimeksi jaoin täällä kuulumisia - joka tapauksessa valmistuin maisteriksi viime vuoden lopulla! Aika hurjaa, eikö vain?

    Toivottavasti vuotenne on alkanut mukavasti ja lumiukkosäitäkin saadaan ennen juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi iiva! Huomasimme viestisi varsin myöhään, mutta se sykähdytti meitä kuin kokonainen kynttilämeri! Maisteri. Onnea! Takana on siis monta vuotta työtä ja oppimista ja nyt voi aloittaa sen jonkun harjoittelun, jota varten aikanaan ne opinnot aloitti. Me jäimme ikuisesti kerhovaiheeseen, mikä ei ehkä ole mikään huono asia sekään, koska kerhossa on pääsääntöisesti mukavaa ja saa esitellä uusia vaatteitaan.
      Aina joskus mietimme sinua lämmöllä! Reippaita tuulia ja ripaus hyvää tuuria matkallasi työelämään.
      PS. Sellainen leikkuri voisi olla kätevä

      Poista