keskiviikko 4. tammikuuta 2017

4.1. Pakkasvalmiudessa

 photo dda6eafd-1c99-4182-b78e-13dd39473fbb_zpswyaqpvff.jpg

Ilmatieteen laitos on antanut pakkasvaroituksen. Hyvänen aika, me ajattelimme. Että ihan tavallisesta talvisäästä täytyy antaa erityinen varoitus ja ohjeistaa ihmisiä pukeutumaan lämpimästi. Koska meistä tuli niin uusavuttomia, että emme ymmärrä -20 pakkasasteen olevan sama asia kuin hurjan kylmä? Tai siis meistä ei tullut avuttomia ollenkaan, koska meillä on täysin uudet haalarit ja kypärämyssyt.

Purjon haalari on tehty jämäpalasista. Kun ei punaista fleeceä riittänyt koko haalariin, niin tehtiin siitä sitten toinen etukappale, huppu ja varpaankärkikappaleet. Jotta kokonaisuus olisi hallittu, vuoritettiin pipo pallollisella trikoolla ja ommeltiin eteen vielä Hello Kitty -merkki ja kas - sitähän ollaan niin tyylikäs että.  Pirjo ei jää pätkääkään jälkeen käytännöllisyydessä, jopa pipon malli on sama. Tämä oranssi kangas suorastaan huusi Eurokankaan palalaarissa, että "pelastakaa minut hyvään perheeseen, jossa arvostetaan taatusti kirkkaita värejä" ja niin me sen sitten nappasimme. Tässä haalarissa tulee vähän sellainen tikrumainen olo (Tikru on se Nalle Puhin tiikerimallinen kaveri).

Me selviämme huomisesta, mutta jos perjantaina pakkasta on uhatut 30 astetta, niin voi päästä pienoinen itku. Jo nyt jännitämme, pysyykö vesijohto sulana. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti