torstai 19. kesäkuuta 2014

19.6. Lämmintä juhannusta!

 photo 2313d754-49f9-4ea4-bcc2-377389111524_zpse9293f37.jpg

Eipä voi sanoa, että emme olisi varautuneet juhannuspakkasiin ja kaikenlaisiin pohjoistuuliin. Tummanpunainen fleece lämmittää, kun ulkona sataa räntää ja västäräkit väsäävät lumilyhtyjä.Onneksi ihan niin surkea tilanne ei sentään ole, vaikka tiistaina rakeita ja räntää satoikin. Olemme silti valmiina vaikka mihin, joten pidämme visusti nämä haalarit päällämme ja kurkimme varovaisesti ikkunasta ulos, josko taas vihmoisi jotain muuta kuin kepeää kesäsadetta.

Olemme viettäneet erittäin_kiireistä_aikaa poistumalla tämän tästä mukavuusalueeltamme. Se tarkoittaa sitä, että olemme tehneet asioita, joita emme halunneet tehdä emmekä edelleenkään halua tehdä, mutta teimme silti. Esimerkiksi perustimme tilapäisen ohjelmatoimiston ja järjestimme kolme tilaisuutta, joista ei ollut iloa kenellekään, mutta joiden ansiosta olisimme harmaatukkaisia, jos meille kasvaisi hiuksia. 
 
Tiedoksi kaikille: jos aiotte järjestää illanvieton, kutsuvierastilaisuuden tai minkä tahansa tapahtuman, niin älkää pyytäkö meitä avuksenne. Olemme oman kiintiömme verran hankkineet huvilupia, kukkakoristeita, julisteita, järjestyshenkilöitä, toimivia ja toimimattomia mikrofoneja sekä esitteitä, joita kukaan ei halua. Lisäksi olemme tutustuneet ihmisiin, joista emme voisi vähempää välittää sekä muutamaan sellaiseen tapaukseen, jonka kanssa on ollut yllättävän hauska rupatella. Heitä on kuitenkin ollut niin valtavan suuri vähemmistö, että katsomme vähäksi aikaa saaneemme tarpeeksi kaikenlaisesta sosiaalisesta toiminnasta.

Onneksi kerhosta on vaihteeksi lomaa ja voimme keskittyä niihin asioihin, joiden kanssa koemme olomme kotoisaksi kuten vaikka napit, nauhat ja suklaa. Suosittelemme tätä samaa kaikille muillekin eli älkää turhaan sukuloitsiko tai kyläilkö juhannuksena, kun voitte kaikessa rauhassa keskittyä siihen kaikken tärkeimpään eli omaan itseenne. Viettäkää mukava retriitti hyvässä seurassanne ja mussuttakaa herkkuja. Niin mekin teemme.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti