tiistai 12. joulukuuta 2017

12.12. Pirjo ja Purjo ottavat kummituskuvan



Muiden valokuviin ilmestyvät Jeesuksen kasvot tai Donald Trumpin hiukset, mutta me saimme kuvaamme ikuistettua kummitusherätyskellon! Katsokaa tuota kaikkein suurinta kameran linssille sulanutta pisaraa oikeassa yläkulmassa, eikö se teidänkin mielestänne ole ilmassa leijuva vanhanaikainen pärisevä herätyskello, joka näyttää kutakuinkin aikaa 16:55?

Meidän piti siis kuvata syksyn ensimmäistä kynttilälyhtyä hetkeä ennen vesisadetta, mutta nyt iltamme kuluu pohtiessamme kuvaan pujahtanutta lisäosaa. Mistä se on tullut, onko se pelkkä heijastus jostain vai putosiko pihaan  aikamittari. Ja mitä ihmettä se tarkoittaa, että kello tunkeutui juuri meidän satunnaiseen valokuvaamme. Ei kai sitä, että huomenna joutuu heräämään aikaisin?


Omat asumme ovat tänään mallia vauvahaalari eli hienommin sanottuna jumpsuit. Erityisesti toivomme, että panette merkille Purjon haalarin punaisen, valkohampaisen vetoketjun. Se on piste iin päälle. 

1 kommentti:

  1. Totisesti se on Pyhä Herätyskello! Ja muutenkin ne on siellä orbeja, eikä mitään arkisia lumihiutaleita, uskokaa pois. Elätte enkelien keskellä.

    VastaaPoista