sunnuntai 23. helmikuuta 2014

23.2. Pari piruettia

 photo 8d46fd0a-a1e8-4af4-adf0-fabae9d05803_zps00777c01.jpg

Talviolympialaiset on kutakuinkin kunnialla saatu päätökseen ja kaikkien suloliikkeisten taitoluistelijoiden kunniaksi viritimme päällemme kananpojankeltaiset balettipuvut. Näissä olisi värin puolesta äärimmäisen kätevä esittää ajankohtaista kevätesikkoa tai auringonsädettä. Huolimatta kalenterin väittämästä helmikuusta on pihassa jo pieniä kevään merkkejä puhumattakaan lähijoesta, joka heitti jäät pinnastaan pois suunnilleen puolitoista kuukautta normaalia aikaisemmin.

Meillä on ollut niin kiireitä, että ajatteleminen puhumattakaan kirjoittamisesta on jäänyt hieman paitsioon. (Lystisti nappasimme tuohon jääkiekkotermin ikään kuin osoittaaksemme, että olemme seuranneet pronssiottelua - emme muuten seuranneet, koska se ei sitten niin ollenkaan kiinnostanut meitä). Valitettavasti meillä ei ole vähään aikaan tiedossa parannusta asiaan, sillä kerhossa on yllättävän paljon kaikenlaista hauskaa tekemistä, joka syö aivojemme kovalevyiltä niin paljon kapasiteettia, että blogin kirjoittamiseen saati asujemme kuvaamiseen ei oikein ole olevinaan aikaa. 

Vaatepuolella tapahtuu silti taustalla koko ajan. Uusi kevätmallistomme odottaa jo ompelijan pöydällä ja näiden asujemme väri saattaa olla pienoista esimakua siitä. Tiedossa on ainakin palloja ja raitoja, mutta tämän kevään ykköshitti eli hapsulaukku jää meiltä erittäin todennäköisesti väliin jo siksikin, että emme oikein ole laukkuväkeä. Muuten tervehdimme ilolla kaikkia kirkkaita pastellisävyjä (luitte ihan oikein, kirkas ja pastelli peräkkäin), jotka odottavat pääsyä blogiimme osoittamaan, että 43 cm mittainenkin voi seurata muotia.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti