sunnuntai 18. toukokuuta 2014

18.5. Pirjo ja Purjo julkaisevat selfien

 photo a47380a1-3ab7-4fe3-a9b5-d09fbf96dd01_zps3318b43d.jpg

Emme luvanneet, että se olisi kuva meistä. Nämä tyypit tulivat tuijottamaan vaatimattomia persooniamme, kun istutimme omenapuuta. Ei siinä mitään, kyllä meitä katsella saa, mutta kun otimme kameran käteen alkoi varsinainen poseeraus. Lehmät tunkivat turpansa niin lähelle linssiä, että lopputulos oli tämä. Selkeästi nautaeläimetkin tietävät, miten otetaan oikeaoppinen kaverikuva.

Päivä on ollut kuuma, joten kevään ensimmäise hellehatut kaivettiin esiin ja etsittiin niihin sointuvat mekot. Nämä ovat viime vuodelta - uskokaa tai älkää, meillä on vuosikertamekkoja! Purjon liivihametyyppisessä asussa on somisteena pieni pätkä satiininauhaa. Koska aikoinaan mekkokangasta ei riittänyt hatun lieriin, tehtiin se samanoloisesta puuvillakankaasta. Tyhmempi luulisi, että juuri niin pitkin tehdä, mutta me tiedämme, että kyseessä oli jälleen kerran pelastautuminen täpärältä ompelumokalta. Mikä olisi kesähattu ilman lieriä? Aivan oikein, se olisi kukkapipo, mutta sellainen ei meidän mielestämme sovi aurinkoisiin päiviin. Pirjon asussa tilanne on päinvastainen eli lieriin riitti kangasta, kupuun ei. Siksi se tehtiin trikoosta, mikä muuten on mainio ratkaisu, koska tällainen hattu pysyy päässä erittäin hyvin.

Istumme biljardikepillä kuin kanat orrella. Ajattelimme keksiä ihan uudenlaisen kuvakulman ja tässä se nyt on.

 photo c1913bb3-dd27-43b9-94bb-415184fac347_zpse477af99.jpg

1 kommentti:

  1. Uijui mitä elikoita tuossa ylemmässä kuvassa! Vähän pelottaa, mutta samalla hellyyttää. Harmi, ettei niillä varmaan ole minkäänlaisia iPhoneja, noita selfieitä olisi hauska katsella vaikka joka päivä.

    VastaaPoista