torstai 22. toukokuuta 2014

22.5. Vaaleanpunainen on uusi musta

 photo 3f78e831-5020-4412-b409-fec80a17a32a_zps7eba45c9.jpg

Mystinen otsikko tarkoittaa sitä, että siinä missä aikuiset naiset pukeutuvat juhlaan kuin juhlaan ns. pikkumustaan, voimme me 43 cm mittaiset koska tahansa valita päällemme vaaleanpunaista tietäen, että valinta on ehdottoman oikea. Kuten juuri tänään, kun meillä on tällaiset melkein kaikkialle soveltuvat mekot, joissa on varsin luovasti yhdistelty kuviollista puuvillaa ja pehmeää neulosta.

Purjon mekon kuviokangas on flanellia ja siinä seikkailevat pienet nallet. Pirjon mekon alaosa on ilmiselvää pääsiäiskangasta, mutta kuka kumma estää käyttämästä pienillä tipuilla somistettua vaatetta koska tahansa muulloinkin. Kananpoikien luvattu aika on suunnilleen nyt, kun kasvattajilta haetaan kesäkanoja rivitalojen takapihoja kuopsuttamaan, joten mielestämme tämän kankaan aika on tänään ja tässä. 

Muuten me emme väreistä olen ihmeemmin mitään mieltä: meille käyvät kaikki. Lempiväriäkään meillä ei ole, vaikka aikoinaan luulimme, että pinkkiä sen olla pitää. Tänä keväänä olemme keksineet keltaisen ja voi olla, että puolen vuoden kuluttua palaamme taas violetin ja tummanvihreän pariin kuten niin monena syksynä ennenkin. Tiedämme, että normaalisti tyyliblogeissa muistutetaan, että kannattaa valita vaatekomeronsa sisältöön pari perusväriä, joita voi sitten somistella muotiväreillä. Me olemme sitä mieltä, että koska olemme pieniä eikä vaatteisiimme mene metritolkulla kangasta, niin voimme varsin hyvin hankkia ison vaatehuoneen ja täyttää sen kaikenkirjavilla asuilla, joista takuuvarmasti aina löytyy toisiinsasointuvaa päällepantavaa. Miksi tyytyä muutamaan väriin, kun voi saada sateenkaaren kaikki sävyt?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti