sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

20.7. Kesä on täällä

 photo 9e16c6e2-3613-46c8-951d-f2aa66e898a3_zpsb8becdf4.jpg

Emme valita hellettä, mutta ukkosta voisi olla vähän vähemmän. Kun aamulla jyliseen ja päivällä jyrisee ja illalla kumisee, niin ei oikein tiedä, mitä meteliä joutuu yöllä kuuntelemaan. Onneksi suurimmat säärintamat ovat armollisesti ohittaneet meidät kohtalaisen kaukaa, joten pihan  puut ovat pystyssä, sähköä tulvii pistorasioista ja pihan kukatkin ovat kohtalaisissa kasvivoimissa. 

Poikkesimme hetkeksi blogiimme kertomaan, että kangaskauppa Wexlerissä Lahden Vesijärvenkadulla myydään nyt trikoita kassikaupalla. Yhteen 25 euroa maksavaan muovikassiin mahtuu noin 11 metriä kankaita, joten voitte vain arvata, mitä ompeluhuoneelle on tapahtumassa. Aivan oikein, se halkeaa kohta liitoksistaan, sillä pitihän meidän hankkia talven varalle hieman lämpimiä sävyjä ja pikkuisen pinkkiä puhumattakaan joulunpunaisesta trikoosta. Heinäkuu on juuri oikea aika miettiä, montako tonttupukua tänä vuonna tarvitaan.

Koska on kuuma, olemme viettäneet koko päivän uimapuvuissa. Näissä on paljon pieniä tähtiä ja Pirjolla vatsan päällä yksi oikein iso. Purjo luottaa aina vain Hello Kittyn lumovoimaan.

1 kommentti:

  1. Ohjatkaa niitä ukkosia tänne vähän lännemmäs! Me ollaan niitä odoteltu, ja aina menevät ohi oikealta ja vasemmalta, ja jos nyt niiden reitti käykin meidän kohdalta, niin aloittavat kuminansa vasta meidät ohitettuaan...

    VastaaPoista