sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

14.6. Juhannusarvonnassa matkalaukullinen vaatteita

 photo ae663e19-34c6-494b-bb1a-05c0ff5d25af_zpsqqj2919y.jpg

Emme ole vielä koskaan arponeet mitään, mutta hyppely mukavuusalueelta sinne tänne voisi nyt olla paikallaan. Ulkona sataa ja kesä on kylmin miesmuistiin, joten pieni hyppely on joka tapauksessa ehdottoman tarpeen. Sitä paitsi kukaan ei todennäköisesti lue blogiamme juhannusviikolla, joten eipä ole pelkoa siitä, että ihan oikeasti joutuisimme mistään luopumaan.

Palkintona ovat valinnan mukaan joko Pirjon tai Purjon vaatteet niiltä päiviltä, jolloin kävimme kangaskauppa Wexlerissä kummastelemassa. Katsokaa kuvia  ajanjaksolta 28.5. - 8.6.2015 lisättynä vielä näillä uimapuvuilla (tai siis toisella näistä) niin saatte selville, mistä on kyse. Kaikki pakataan kuvassa näkyvään pilkulliseen matkalaukkuun ja lähetetään jonnekin, mielellään tietenkin sinne, missä arvonnan voittaja sattuu asumaan.

Jos haluat osallistua, laita viesti kommenttikenttään, joka löytyy jostain tämän tekstin jälkeen. Ehkä siinä lukee sinisellä että Ei kommentteja tai Näytä 5 kommenttia, mutta kyllä se ainakin teoriassa on käytettävissä. Älä kerro itsestäsi mitään kovin henkilökohtaista, pelkkä etunimi tai nimimerkki riittää. Tietysti olisi mielenkiintoista tietää, miksi ihmeessä arvontaan osallistut ja kenelle mahdollinen voitto olisi menossa. Ei sillä arvonnan kannalta ole mitään merkitystä, mutta me olemme luontaisen uteliaita. Lisätietoja kuten sukunimeä ja osoitetta kyselemme siinä vaiheessa, kun arvonta juhannuspäivänä on suoritettu. Vielä emme ole päässeet yksimielisyyteen siitä, kumpi toimii onnettarena.

Jos kommenttikentän käyttö ei onnistu, mutta haluat sinnikkäästi arvontaan osallistua, laita sähköpostia osoitteeseen pirjojapurjo@gmail.com

Hirmuisesti hyvää onnea kaikille arvontaan ja miksei muutenkin.





6 kommenttia:

  1. Haluan osallistua arvontaan, koska Varpu-kummityttö varmana tykkäisi sekä Pirjon että Purjon vaatteista. Minäkin niistä tykkään. Jututkin on hauskoja :).

    VastaaPoista
  2. Minä en osallistu arvontaan, mutta halusin kertoa, että tottakai Pirjoa ja Purjoa luetaan myös juhannusviikolla ja eritoten juhannusviikolla!

    VastaaPoista
  3. Tyttäriä on kaksikin, toinen vielä ihan pieni, mutta ilahtuisi näistä sitten myöhemmin. Esikoinen ilahtuisi ensiksi :)

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  4. Omalle prinsessamielinen neitokaiseni ilahtuisi paketista niin, että silmät menisivät ihan sirrilleen, kikatustakin saattaisi kuulua. Juhannusviikolla etenkin kuuluu Pirjon&Purjon garderoobin sisältöä ihastella. Iloista mittumaaria P&P:lle.
    T. Nelliina
    nelliina(at)yahoo.com

    VastaaPoista
  5. Mummotettava olisi iloinen näistä vaatteista. Hän sai juuri ensimmäisen nukkensa :). Terveisin Iiris
    iiris.purmonen@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Jos vielä saa osallistua niin mekin olemme mukana. Tytär juuri suunnittelee kaikenlaisten vaatteiden ja tavaroiden hankkimista Onerva-Kanervalleen.
    kaarinormio at gmail.com

    VastaaPoista