lauantai 20. kesäkuuta 2015

20.6. Uskomaton arvontasoppa - mutta meiltähän sekin onnistuu

 photo f2700010-0741-4755-a983-6684c72830bb_zpsl50h4i1u.jpg

Tasan kello 18.00 me asettauduimme kuvauspaikalle suorittamaan tärkeää tehtävää. Tosin ennen kuvausta ja arvontaa piti päättää, kumpi saa olla virallinen valvoja ja kumpi nostaa arvan. Päädyimme siihen, että Purjo saa toimia onnettarena, mutta Pirjo saa avata ja lukea lappusen. Kuvassa Pirjo siis seuraa silmä tarkkana, että kaikki menee arvokkaasti ja ketään erikseen suosimatta.

Jotta arvonta olisi riittävän salainen, laitoimme kaikille arvontaan osallistuneille lappuun salanimen, jonka nappasimme joko meille jätetyistä kommenteista tai saamistamme sähköposteista. Tässä välissä iso kiitos kaikille kymmenelle osallistuneelle. Laput olivat pinkkejä, joten ajauduimme tilapäiseen kriisiin huomatessamme, että vaatteemme eivät soinnu arpalipukkeisiin. Koska nämä ovat lämpimimmät mahdolliset mekkomme ja koska ulkona on hallanvaara vähän muuallakin kuin alavilla mailla, päätimme lämmön ja mukavuuden nyt menevän soinnuttelun edelle. Anteeksi siis joulunpunaisen ja pinkin sotkeminen samaan kuvaan. Käytännöllisyys menee nyt kauneuden edelle.

Asuja vaihdellessamme oli aurinko jälleen kerran mennyt pilveen, joten oli hieman hankala löytää sellaista paikkaa, jossa olisi sen verran valoa, että toimitus saadaan suoritettua. Lisäksi arvontamaljatilanteemme oli viedä meidät ja astiakaapin vakavaan riitaan, koska emme löytäneet riittävän korkeaa jalallista lasiastiaa. Jouduimme käyttämään mielikuvitustamme ja yhdistimme pienen jääpala-astian jälkiruokakulhoon, jotta Purjo ulottui nappaamaan lipukkeen.

Ai että kukako voitti. Hyvänen aika - tadaa -  tässä kuvassa on virallisen valvojan virallinen käsi ja siinä keksimämme nimimerkki:

 photo 63f2c0a7-584d-432a-aa32-b2cc386c0081_zpsi487qfgj.jpg

Voittaja on Iiris - onnea, onnea - joka kirjoitti, että "Mummotettava olisi iloinen näistä vaatteista." Paketti lähtee siis sinne, joten Iiris - tarkkaile sähköpostiasi, me otamme yhteyttä vielä tänään. Pitäähän sinun päästä valitsemaan, otatko Pirjon vai Purjon asukokonaisuudet leikittäviksi.

Mukavaa juhannusta kaikille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti