keskiviikko 22. tammikuuta 2014

22.1. Onnea niille, jotka onnen ansaitsevat

 photo 4bda030d-4ac6-4887-85c1-8d46ac278c76_zpsfb78156b.jpg

Kimaltavissa juhlamekoissa onnittelemme kaikkia niitä, joille haluavat olla ensimmäisiä ja siksi valitsivat syntymäkuukaudekseen tammikuun.

Purjon asussa on yhdistetty pinkkiä vuorisilkkiä ja hopeanhohtoista pitsiä Pirjon valittua paljetein koristellun kultaan vivahtavan pitsin, joka saa ansaitsemansa kontrastin valkoisesta alusmekosta.

Pyydämme saada kiinnittää huomiotanne ihastuttavaan pinnatuoliin, joka vielä pari viikkoa sitten oli 70-lukuisen keltainen, mutta on nyt saanut uuden, modernimman värin. Työlästähän se oli, koska maalaus tehtiin kaikkien taiteen sääntöjen mukaan hiomisineen ja puhdistuksineen ja pohjamaalauksineen ja mitä kaikkia vaiheita sitä nyt onkaan olemassa ennen kuin lopputulos on täydellinen.

1 kommentti:

  1. No nyt on kyllä sellaiset asut, että ihanhan tässä muuttuu kateudesta vihertäväksi! Minäkin onnittelen kaikkia tammikuun sankareita - itse katson mieluummin, mitä ensimmäiselle tapahtuu ennen kuin uskaltaudun itse ryhtymään toimeen, ja siksi valitsin syntymäkuukseni helmikuun.

    Tuolit ovat kyllä niin nirsoja, osaavat vaatia sitä sun tätä ennen kuin tyytyvät lopputulokseen. Kokemusta on. Toivottavasti teidän tuolinne on nyt ylpeä uudesta ulkokuorestaan, sillä syytä ainakin olisi!

    VastaaPoista