lauantai 25. toukokuuta 2013

25.5. Bloggaajat saavat aina ilmaiseksi kaikkea kivaa "kokeiltavaa"

 photo ba1bbfea-5767-4b30-92c5-b63719e819a6_zps92080f98.jpg

Paitsi me. Ja koska kukaan ei ole lahjonut meitä millään mukavalla, päätimme hautautua rikusraksunaksumaailmaan. 

Tosielämässä kaikki nämä pussit on saatu uhkapelaamalla. Jos siis pienessä mielessänne olette miettineet, voittaako kukaan koskaan mitään kaikenlaisissa huvipuistojen renkaanheitoissa ja bingoissa, niin tässä kuvassa on nyt ihan elävä todiste siitä, että kyllä se on mahdollista. Kaikki tämä ja vähän enemmänkin on kannettu perheen iloksi isossa perunalastusäkissä sen jälkeen, kun erilaisissa laitteissa ketkuttelun jälkeen kotiinlähdön hetkellä onnenpyörässä kohdalle osui oikea luku.

Me olemme varsin tyytyväisiä siihen, että tällä kertaa ei palkinnoksi tullut jättiläisnallea tai hassunhauskaa koriste-esinettä tai huvipuiston isolla logolla varustettua hupparia, jota ei kehtaa käyttää edes heinäpellolla. Perunalastut ja juustosuikerot katoavat seuraavien viikkojen aikana parempiin suihin eivätkä jää hyllyille keräämään pölyä. Iloisenkirjavat foliopussit voimme ripustaa puutarhaan lintujen iloksi. Uskomme vahvasti, että ne ovat omenapuiden ja marjapensaiden keskellä varsin toimiva sisustuselementti heilahdellessaan leppeässä kesätuulessa heijastaen auringon kimaltavat säteet ympäriinsä.  

Ainoat kaapista löytyvät sointuvat eli perusväriset asut ovat tällä kertaa uimapuvut. Purjon asussa on säästäväisesti käytetty pilvitrikoon jämäpalanen yhdistäen se yksiväriseen kankaaseen. Jos kangas maksaa yli 15 euroa metri, pitää se käyttää tarkasti viimeistä palasta myöten! Solmittava olkanauha ja resorit ovat punavalkoraitaista trikoota. Pirjon sinisessä uikkarissa on aplikoituna riehakas sammakko. Resorit ovat vihreät siksi, että ompelukoneessa oli vihreä lanka eikä ompeilija vaivautunut sitä vaihtamaan. Pienestä se on kuulkaa meillä joskus kiinni, millaisia asuja milloinkin valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti