lauantai 23. elokuuta 2014

23.8. Pingviinejä

 photo 209123e6-9da6-41b8-8453-bdf0d40096e5_zpsbffc3e8e.jpg

Tänään esittelemme syksyn ehdottomasti parhaat asut eli joustofroteiset haalarit. Näitä katsoessaan tulee hyvälle mielelle ja unohtaa sen, että ei ole pitkään aikaan kirjoittanut blogiinsa yhtään mitään.

Tällä hetkellä keskitymme jännittämään sitä, purkautuuko Islannissa tulivuori. Jos niin tapahtuu, me emme pääse lentokoneeseen ja se kone olisi joko matkalla täältä muille maille tai sieltä takaisin. Erityisen kamalaa olisi, jos jäisimme sinne ulkomaille odottamaan tuhkan hälvenemistä tai mitä sitä nyt sitten odotellaankin siinä vaiheessa, kun lentokoneet eivät lentele vaan keskitytään kauhistelemaan luonnonilmiöitä.

Joka tapauksessa pingviinihaalari tai pari ilahduttaa aina viimeistään silloin, kun vettä vihmoo valtoimenaan, ukkonen paukkuu, piha muistuttaa kuralammikkoa ja muutenkin on juuri sellaista, jollaista syksyllä on, halusi tai ei. Tässä vaiheessa kannattaa aina muistaa se, että joka kesä ehdotetaan koulujen lomien siirtämistä elokuulle, koska silloin olisi kivat lomasäät. Harva meistä kai sittenkään nauttii siitä, että jo toista viikkoa eletään varsinaisia kumisaapaskelejä. Koululaisille tämä ei oikein nautinnolliselta loma-ajalta vaikuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti