tiistai 6. elokuuta 2013

6.8. Tuunaa mun uikkari

 photo a9425b0a-f54e-487d-b4a7-de94949094f9_zps0e2096c1.jpg


Kuva on melkein kuin edellisestä postauksesta, mutta mielestämme asia on tärkeä.

Me emme ole erityisen mielikuvitusrikkaita eli suunnilleen kekseliäintä vaatteissamme on käyttää sinisessä paidassa oransseja resoreja. Joskus se näyttää hyvältä, joskus ei. Toisaalta olemme kohtalaisen pienikokoisia, jolloin nyt niin muodikkaan kuviolliset trikoot eivät ole päällämme edukseen, koska hienoksi maisemaksi tarkoitettu kuvio latistuu asussamme puolikkaaksi puuksi ja pariksi viivaksi, joiden alunperin piti olla aita, tie tai mäki. Siksi me aplikoimme asuihimme kaikenlaista, jotta saisimme omannäköistä lopputulosta.

Uimapukujemme trikoo on kangaskauppa Wexleristä. Tämä on sellaista vähän ohuempaa, valuvaa neulosta, josta saa mahdottoman ihania oikeiden ihmisten löhöilypaitoja. Tarkkasilmäinen huomaa uikkareissamme yhden ratkaisevan eron ja se on Pirjon asun edustaan lisätty pätkä Hello Kitty -nauhaa. Kyseinen nauha oli Tiimarissa alennusmyynnissä (70% ale, hyvä hankinta, vaikka ostotilanteessa ei ollut aavistustakaan, mitä tälle tekisimme). Nauhan väri on tismalleen sopivaa uimapuvun trikooseen, joten helposti ja kätevästi tuunasimme toisen uima-asun aivan uudenlaiseksi.

Näissä asuissa me aamulla metsästämme lehtokotiloita nurmikolta. Uskomattoman pulskat nilviäiset matelevat veikeinä ryhminä yrittämättäkään piiloutua apiloiden alle, joten aamukasteiselta viheriöltä on suorastaan ilo kerätä saalista. Toistaiseksi olemme tyytyneet pullottamaan kotilot vienosti tuoksuvaan etikkaveteen, mutta mielessä on käynyt, että sittenkin siirtyisimme myymään niitä kauneushoitoloihin. Pitkin poskea limaisena vetelehtivän kotilon on pakko olla tehokas rypynpoistaja, niin iljettävältä sen kosketus tuntuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti