lauantai 29. maaliskuuta 2014

29.3. Pirjo ja Purjo pesevät pyykkiä ja saavat uuden kokemuksen

 photo 43c4913a-dd5f-438e-8ccb-3da3edf175f9_zpsf6c76a09.jpg

Ensi yönä kellot taas sekoavat ja aamulla joutuu miettimään, mikä niistä on kesäajassa ja mikä ei. Tunnin nipistämien yöunista ei todellakaan ilahduta meitä.

Sen sijaan ilahduimme tänään ihmeellisestä ja järjellä ajatellen uskomattomasta Dr. Beckmannin värin- ja liankerääjästä, joka pelasti harmaanlikaisen pyyheliinan jälleen valkoiseksi. Kyseinen pyyheliina oli todennäköisesti omatoimisesti eksynyt mustien hupparien ja farkkujen kanssa samaan pesukoneeseen, jolloin lopputuloksena oli omalla tavallaan puhdas pyyhe, joka oli imenyt itseensä niin paljon väriä, että sitä saattoi kutsua harmaaksi. Koska se oli juuri käynyt läpi pitkällisen pesuprosessin, emme tulkitse sitä likaisenharmaaksi vaan enemmänkin harmahtavaksi.

Emme pidä pyyheliinoista, joilla ei ole mitään varsinaista väriä, joten päädyimme epätoivoiseen tekoon ja palautimme pyyhkeen pesukoneeseen yhdessä pienen kuituliinanpalasen kanssa. Dr. Beckmannin tuoteselosteen  mukaan se keräisi itseensä pesuveden värit ja liat, jolloin pyykki säilyttäisi värinsä tai tässä tapauksessa ei säilyttäisi vaan palautuisi alkuperäiseen sävyynsä eli valkoiseksi. Muutamaa tuntia myöhemmin koimme varsinaisen ihmeen: pesukoneesta löytyi valkoinen pyyhe ja likaisenharmaa kuituliina. Olemme mykistyneitä ja meitä harmittaa aika lailla, että emme huomanneet ottaa ennen-jälkeen -kuvia, joilla olisimme todistaneet, että järjellä ajatellen mahdoton on mahdollista.

Kuvassa meillä on yöpuvut, joissa seikkailee Nalle Puh ystävineen. Me emme seikkaile, vaan lähdemme nukkumaan, jotta voisimme huomenna herätä väärään aikaan.

1 kommentti:

  1. Muutamaa tuntia myöhemmin....? Kauanko niiden piti siellä koneessa pyöriä keskenään?

    VastaaPoista