maanantai 15. lokakuuta 2012

15.10. Ja taas uudet haalarit

pastellihaalarit

Nämä asut ommeltiin siinä vaiheessa, kun pitkäntähtäimen säätiedotuksen mukaan tänään piti olla pakkasta. Ei ollut, oli vesisadetta, tuulta ja sinne tänne ropisevia puista pudonneita lehtiä. Siksi katsoimme parhaaksi jäädä sisätiloihin, koska nämä asut imevät itseensä kosteutta kuin pesusienet.

Pesusienistä meille tuli mieleen wc-paperi, älkää kysykö miksi. Joka tapauksessa olemme tehneet hankintalakiin perustumattoman yksityishenkilön oman käytön pitkäaikaisen suorahankinnan eli tilanneet kolme säkillistä wc-paperia. Näin olemme mukana tukemassa paikallisen koulun luokkaretkeä, joka toivottavasti suuntautuu Linnanmäelle tai karkkitehtaaseen tai muuhun hauskaan paikkaan kotiseutumuseon hämähäkinseittien peittämien muinaismuistojen tarkastelun sijaan. Samalla olemme varmistaneet sen, että meillä on pehmopaperia tämän vuosikymmenen puoliväliin asti tai jopa pitemmälle.

Me teimme hankintapäätöksen puhtaalta elämänhelppouspohjalta, sillä saimme samaan hintaan ylipuhuttua kotiinkuljetuksenkin. Kuka tahansa voisi koska tahansa tilata vaikka rekallinen papereita, mutta niiden saaminen kotivarastoihin onkin toinen juttu. Nytkin me tiedämme, että siellä koululla on ensin nosteltu isot wc-paperisäkit pois rekasta, sitten kiikutettu ne sisätiloihin ja varastoitu sinne odottamaan vanhempia ja muita ostajia, jotka kuittia vastaan noutavat omansa pois. Me emme halua osallistua selkeästi hikiseen prosessiin lainkaan vaan seisoskelemme tässä portailla armollisesti odottamassa, että meitä palvellaan. Jos oikein avuttomiksi heittäydymme, onnistumme varmaan ulottamaan kotiinkuljetuksen varastointiin asti, jolloin oma osuutemme supistuu maksamiseen ja kiittämiseen.

Ai niin, näiden haalareitten kankaat, ne on tilattu Kangastukusta Hyvinkäältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti