torstai 25. lokakuuta 2012

25.10. Ilmassa on prinsessajuhlan tuntua

SS108953

Nyt se sitten tapahtui: prinsessa Madeleine meni kihloihin jo kuukausi sitten, mutta vasta nyt kihlaparista julkaistiin photoshopattuja virallisia kuvia. Ohuthuulinen timanttisormuksen ostanut mieshenkilö eli sulhanen ei meidän mielestämme vaikuta kovinkaan luotettavalta, mutta toisaalta tämä on meidän ihan oma ja suppea subjektiivinen mielipiteemme.

Päätimme juhlistaa tätä päivää pukeutumalla romanttisiin pastellimekkoihin, joissa on yhdistetty pitsiä, himmeästi hohtavaa viskoosia ja satiiniruusuja. Uskomme, että prinsessa Madeleine arvostaa tätä pientä ja vaatimatonta tasavaltalaista elettämme pukeutua mahdollisimman suloisesti vain ja ainoastaan hänen kunniakseen.

Kuten huomaatte, meidän kuvamme on otettu suunnilleen kihlauksen aikoihin eli silloin, kun ulkona oli vihreää eikä valkoista. Osin tämä johtuu siitä, että silloin oli paljon mukavaa valoa, jolloin halpiskameramme suostuu ottamaan julkaisukelpoisia kuvia. Osin syynä on se, että ompelukoneemme on irtisanonut työsopimuksensa tikin numero 22 osalta. Emme siis saa uusia asuja sitä tahtia kuin haluamme, koska juuri tuo ommel on se, jolla joustavat kankaat parhaiten yhdistetään. Perustikkiä, siksakkia ja jopa perhosia kone nakuttaa tuosta vain, mutta jousto-ommelta se hyljeksii. 

Harkitsimme ompelukoneen viemistä huoltoon, mutta emme ole ihan varmoja, pysyykö korjaaja vakavana, kun selitämme koneen hylkivän vain tiettyjä ompeleita. Normaalistihan koneet joko tekevät tai eivät tee ihan mitä tahansa sen sijaan, että ne valikoivat kielletyt neulakuviot. Uskomme, että ongelma on hyvin pieni ja se helpottuu heti, kun ompelukone huolletaan ja sen sisään pesiytyneet pölypesäkkeet poistetaan. Sitä ennen pitänee kaivella edellinen masiina varastosta, pyyhkiä pölyt ja yrittää muistella, miten siinä langat pujotetaan ja alalanka puolataan. Parhaista ompelukonekorjaamoista saa muuten sijaiskoneen käyttöönsä huollon ajaksi, ehkä nyt olisi hyvä hetki kokeilla sellaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti