keskiviikko 14. marraskuuta 2012

14.11. Kiirettä on pitänyt

vihre��

Nyt meillä on niin paljon tekemistä, että tuskin ennätämme sanan tai kaksi tänne kirjoittamaan. Viime päivinä on ollut kaikenlaista lähestyvään jouluun liittyvää asiainhoitoa, joten tänne tarinoiminen on jäänyt turhan vähälle.

Vaatepuolella olemme ajankohtaisia eli jo melkein jouluisia, sävy on vaihteeksi vihreä. Purjolla on Marimekon puuvillasta ommeltu liivihame ja sen alla Hello Kitty -kuvioinen trikoopaita. Liivihameen taskuun on aplikoitu samainen kissaneito. Pirjolla on jostain ikivanhasta viskoosista tehty mekko, joka ei osaa päättää, ollako retro vai pelkästään rytky.

Sen verran voimme tekemisistämme kertoa, että kangaskauppa Wexlerissa on trikooalennusmyynti, joten käväisimme hankkimassa sieltä oikein ison kassillisen kuviollisia kankaita. Kuvankin laitoimme, jotta ymmärtäisitte olla kateellisia. Näistä saa aika monta pyjamaa, pipoa ja kaulahuivia. Tuo omenakuvioinen muuten on nyt loppu, turha mennä sitä etsimään, sillä nappasimme sitä viimeisen palan. Ymmärtänette siis, että meillä menee nyt muutama päivä tai viikko tärkeissä suunnittelutehtävissä luodessamme joulukuun vaatemallistoa. Emme siis ennätä ottamaan kantaa Talvivaaran myrkkyvuotoihin tai tulevaan perunapulaan, vaan palaamme niihin myöhemmin.

Wexler tarjouskankaat

1 kommentti:

  1. Onpa siinä paljon pientä kuviota! Tekstistä hyppäsi ensimmäisenä silmille "perunapula", johon lisäsin päässäni vahingossa yhden ylimääräisen peen, ja ihmettelin, minkä ihme nappulan te olette keksineet, jolla pääsee teleporttaamalla Peruun. Sitten luin ja tajusin.

    VastaaPoista