torstai 10. lokakuuta 2013

10.10. Ja sitten me peruutimme auton päin puuta

 photo 4f9c7765-23fb-40eb-97e1-aadffd6fd2ed_zps92702cac.jpg

Huijasimme!

Se puu oli kyllä siellä auton takana, mutta emme törmänneetkään vaan koivu väisti viime hetkellä. Halusimme vain herättää huomionne tilanteessa, jossa meillä ei ole oikein mitään kerrottavaa, joten päätimme kokeilla räväkkää otsikointia, jossa ei ole totuuden hiventäkään. Ja jos olemme ihan rehellisiä, niin etäisyyttä koivuun oli lähes 2 metriä, joten edes hiipivästä ja hipaisevasta pellin ja kuoren kosketuksesta ei ollut kyse.

Olemme aikamme ratoksi tutustuneet väitöskirjaan, joka on kirjoitettu nukeilla leikkivistä aikuisista. Tohtoriksi väitellyt Katriina Heljakka selvitti, että jotkut aikuiset pukevat nuket muodikkaisiin vaatteisiin, kuvaavat näitä mielenkiintoisissa ympäristöissä ja pitävät jopa päiväkirjamaista blogia aiheen tiimoilta. Täytyy sanoa, että varsin omituista toimintaa! Luulisi täysikasvuisilla ihmisillä olevan muutakin tekemistä kuin moinen ajantappaminen. 

Meille oli aivan uusi tieto, että nuken (erityisesti japanilaisen nuken tai barbin) pitämä blogi on aivan tavallinen tapa kertoa elämästään. Pitänee jonain päivänä tosissaan louhia googlella blogien ihmeellistä maailmaa etsien sielunkumppaneita. Tosin tuon tutkimuksen mukaan aikuisten nukkeblogien pääosassa ei ole teksti vaan kuvat, joiden perusteella voisi päätellä tavallisen nuken olevan varsinainen seikkailija Indiana Jonesin tapaan. Me olemme todellisia lälläreitä verrattuna keskimääräisiin nukkeblogisteihin.

Sitä osoittaa myös pukeutumisemme taas kerran tähtiin: Pirjolla on paljon pieniä ja Purjolla muutama suurempi. Yhtä sädehtiviä.

1 kommentti: