keskiviikko 29. elokuuta 2012

29.8. Lady Gaga kävi kangaskaupassa

SS108609

Otsikon otimme jostain iltapäivälehdestä. Lady Gaga oli nähty kaupassa ostoksilla ilman housuja, joten loogisesti päättelimme, että hän oli hankkimassa joko hame- tai housukangasta aika lailla akuuttiin tarpeeseen. Tarkentavan tekstin mukaan hän käyttäytyi hyvin ystävällisesti, vaikka poikkesikin muista asiakkaista. Totta: kuka tahansa muu pelkissä sukkahousuissa ja yli 15 cm korkokengissä tepasteleva olisi ohjattu kohtalaisen pikaisesti pois puodista, mutta ei maailmanluokan tähteä. 

Mekin olemme nyt melkein kuuluisia, sillä olemme ainakin kerran käyneet samassa kangaskaupassa kuin lady Gaga. Vaikka tämä tapahtui jo aikoja sitten, voimme edes hetken kuvitella, että olemme katselleet tai vaikka hipelöineen samoja kimallekankaita kuin hän. Meillä kun on aika lailla samanlainen vaatemaku eli paljon ei ole tarpeeksi vaan rusettia, paljettia ja röyhelöä saa olla runsaasti. Lisäksi jokaiselle tekisi hyvää vaihtaa vaatteita yhtä usein kuin me eli vaatekaapin laajuudella kompensoi sen osittaisen arkikäyttökelvottomuuden. Sen sijaan emme aio pukeutua lihaan kuten hän teki aikoinaan. Se ei ollut kaunista. 

Olemme tavanneet myös muita kuuluisuuksia. Kerran näimme saman päivän aikana Tommy Tabermannin kaksi kertaa. Tämä tapahtui siis ennen hänen kuolemaansa. Osasyynä saattoi olla se, että oli joku kirjan ja ruusun päivä, jossa hän katsoi tarpeelliseksi olla paikalla. Olemme olleet Tiina Lymin kanssa samaan aikaan laivalla. Hän tuijotti meitä epämukavasti todennäköisesti miettien, miten saisi osan karismastamme seuraavaan rooliinsa. Tai sitten hän huomasi, että me tuijotimme ja päätti kostaa suuntaamalla silmänsä suoraa meihin. Kerran me näimme Anna-Leena Härkösen, mutta tästä tapaamisesta emme halua puhua. Meillä ei ollut mukavaa, eikä hänelläkään.

Todennäköisesti ei ole mukavaa olla kuuluisa. Nytkin Lady Gaga halusi hieman shoppailla kankaita, mikä on erittäin hyvä ja tervehenkinen harrastus ja kertoo shoppailijan taiteellisista kyvyistä, jotka hän on aina valmis siirtämään osaksi käytäntöä. Heti ryntäsi paikalle lauma kuvaajia ja yhdessä ihmeteltiin, että mitä se nyt kangaskaupasta mahtoi ostaa. Yllätys olisi ollut, jos Lady Gaga olisi onnistunut hankkimaan sieltä koiranruokaa, mutta että paljettikangasta, sitäpä emme osanneet odottaa, emmehän?

Onneksi me emme ole kuuluisia, joten saamme kaikessa rauhassa viettää kesän viimeisiä päiviä keinumalla. Tämä on aika vaarallista touhua, joten emme suosittele tätä kenellekään ilman kypärää ja kyynärsuojuksia. 

SS108600

Purjolla on ribbitrikoosta paita ja housut. Niiden päälle hän on löytänyt Marimekon unikkokankaasta ommellun liivihameen, joka voi hätätilassa toimia vaikka suojaesiliinana.

SS108603

Pirjolla on vaaleanvihreästä trikoosta ommeltu paita ja sukkahousut. Niiden lisäksi hän valitsi viidakkokuosisen flanelliliivihameen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti